Den rette toilettaske og de rigtige toiletartikler til mænd

toilettaske

Det er nok de færreste mænd, som tænker, at en toilettaske eller toiletartikler generelt er deres næste investering. Ikke desto mindre er det rart at have en toilettaske, hvad enten man er mand eller kvinde. For det ser som regel lidt skørt ud at komme med deodoranten, ansigtscremen, tandbørsten og tandpastaen i en lille pose. Her kommer derfor lidt inspiration til toilettasker/toiletartikler til mænd.

Vælg en lækker toilettaske til mænd i læder

Når du som mand skal vælge en toilettaske, så handler det om at vælge en, som du føler dig tilpas med. På den måde kommer du ikke til at føle, at det hele er en smule pinligt, når du trækker toilettasken op ad en større taske.

En god idé til toilettasker til mænd kan være at købe en i læder. Groom Room har samlet en liste over de fem fedeste og mest populære toilettasker, så her er en masse inspiration at hente.

Her findes f.eks. en superlækker toilettaske i brunt kernelæder, som er alt andet end umandig.

Det er desuden også muligt at købe en toilettaske i andre farver end blot brunt læder. Naturligvis er det også muligt at købe tasken i sort læder eller sort bomuld for den sags skyld. Det handler derfor i høj grad om, hvilken stil, man er mest til.

Taskerne findes desuden både som elegante og stilige og som mere sporty modeller. Igen handler det altså om, at du som mand vurderer, hvilken stil der passer allerbedst til dig. Kun når du finder den rigtige stil, vil du føle dig godt tilpas næste gang, at du får brug for at benytte din toilettaske.

Fyld toilettasken med de rigtige toiletartikler til mænd

Når den helt rette toilettaske er kommet i hus, så handler næste skridt om at fylde tasken med de rette toiletartikler til mænd. For hvad skal du som mand egentligt bruge? For kvinder er det som regel selvskreven, at deres toilettasker bliver fyldt til randen med diverse produkter til såvel kroppen, som til ansigtet og håret. For mænd bliver tasken som regel ikke lige så fyldt.

Her kommer derfor en liste med de mest typiske og de mest nødvendige toiletartikler til mænd:

  • Deodorant: De fleste mænd er ganske vidst udmærket klar over, at deodoranten simpelthen er et must for at holde dårlig svedlugt væk og bevare friskheden.
  • Ansigtscreme: Det er nok ikke ligeså selvskrevet, at mænd også bør have en ansigtscreme i toilettasken. Ikke desto mindre er ansigtscreme med til at holde huden ung og elastisk. Den beskytter desuden mod, at solen gør huden træt og trist at se på. Samtidig blødgør cremen huden, så den er meget rarere at både se på og røre ved.
  • Aftershave: Hvad enten man benytter en skraber til at barbere skægget eller en elektrisk barbermaskine, så er aftershave med til at sørge for den sidste lækre finish.
  • Parfume: Hvilken mand elsker ikke at være velduftende? En sikker måde at sørge for at være velduftende er ved altid at have en duft/en parfume med i toilettasken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *