Kom i god form på ferien

Fitness strand

Det er blevet meget populært at tage på træningsferier og på resorts, hvor træningen og den sunde kost er i fokus for at kickstarte en sundere livsstil. Det er en meget motiverende måde at starte ud med, hvis du gerne vil i form. Måske du skulle overveje en træningsrejse?

Vil du leve sundere?

Mange drømmer om en sundere livsstil, hvor b9åde krop og sind er i balance. For mange handler det også om et vægttab kombineret med et ønske om at leve sundere for at undgå livsstilssygdomme som hjertekarsygdomme, blodpropper og sukkersyge.

Det er en god ide at gøre op med sig selv, hvorfor man vil leve sundere, og hvordan man vil ændre på sin livsstil. Er det fordi, du ikke har det godt i hverdagen? Har du nogle sygdomme eller småskavanker, som ville kunne forsvinde ved at spise sundere og dyrke motion?

Det kan også være, at du bare er kommet ind i en dårlig stime enten på grund af ændringer i hverdagen, som for eksempel nyt job, familieforøgelse eller skader. Disse ting kan alt sammen mindske overskuddet til at leve sundere og derfor påvirke ens ønske om at ændre livsstil.

Start ud hjemmefra

Hvis du planlægger en rejse, der kan kickstarte din livsstilsændring, kunne du med fordel klæde dig på til ferien hjemmefra. Du kan allerede nu begynde at ændre på småting i hverdagen, hvor du stille og roligt får lagt mere bevægelse ind i din rytme og måske får sneget flere grøntsager ind i kosten.

Du kan også med fordel købe nyt træningstøj, så du er klar og motiveret for at dyrke motion, hvor du føler dig godt tilpas. Nyt træningstøj kan også give dig lyst til at dyrke motion og tage i træningscentret, allerede inden din rejse starter.

En anden måde du kan forberede dig til en sundere livsstil på, er ved at finde sundere alternativer til usunde sager, som du kan have svært ved at slippe. Proteinbarer er blandt andet et fremragende alternativ til kage, chokolade og is, da de stadig smager lækkert.

Selvom der ofte er mange kalorier i proteinbarer, er der god næring i, som din krop rent faktisk kan bruge til noget, fremfor en marsbar eller en chokoladekage, hvor der kun er sukker og fedt i, som din krop ikke rigtigt får noget ud af.

Hvis du er på udkig efter nyt og lækkert træningstøj og proteinrige alternativer, du kan spise i stedet for søde sager, så læs mere her.

Få inspiration til destinationen

Det kan være svært at finde ud af, hvor du vil rejse hen, hvis du vil på en træningsrejse eller en kickoff til en sundere livsstil og en slankere dig. Der findes blandt andet flere forskellige fitnesscamps i Spanien og omegn.

Der er dog også mange forskellige resorts rundt omkring i Sydeuropa, der har gode træningsfaciliteter og sund mad på menuen, som ville give dig et godt udgangspunkt for at få en sund ferie og komme i form.

Du kan også kigge uden for Europas grænser, hvor der helt sikkert også er noget for enhver smag. Der er rejsetiden dog lidt længere, så det skal du medregne i overvejelserne.

Lige meget hvad er det bare vigtigt, du undersøger på forhånd, hvordan dine muligheder er for at træne igennem og spise sundt, hvis det ikke er en specifikt fitnesscamp, du booker.

Det kan være behjælpeligt for dig, når du leder efter den næste destination til din ferie at kigge på diverse blogs om rejser og træning. Du kan blandt andet se, hvad feriefronten.dk skriver om diverse steder sydpå.

One thought on “Kom i god form på ferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *