Der findes forskellige undersøgelser vedrørende cannabisolie

Når man snakker om cannabisolie vil man ofte opleve, at folk er splittede når det kommer til legaliseringen. Nogle mener, at der ikke er nogen grund til ikke at legalisere det samtidig med, at andre synes, at det skal legaliseres med det samme. Derfor er det en evig diskussion, som ikke lader til at få en ende lige med det samme. Der er derfor mange gode grunde til, at man kan sætte sig ind i hvad cannabisolie er og hvad de eventuelle virkninger er. For kun på den måde kan man med rette og med den bedste viden indgå i diskussioner herom. Der er mange gode grunde til, at cannabisolie er blevet så stigmatiseret. En af grundene til dette er, at folk tænker på den rekreative brug af cannabis når de hører om cannabisolie. Og mange har haft familiemedlemmer, venner eller lignende som har haft et misbrug af denne type af plante. Derfor er der mange, der er kritiske. Man bør dog hurtigt afmystificere det ved at sige, at der i visse typer af cannabisolie slet ikke er THC til stede, hvilket betyder, at man ikke kan blive skæv af det.

En virksomhed skal ansøge om at få cannabisolie godkendt

Mange bliver overraskede over, at lovgivningen omkring cannabisolie og medicinsk cannabis generelt er mere lempelig end hvad mange tror. Det skyldes, at folk ikke har oplevet, at man kan få en recept på cannabisolie hos lægen. Og det er også ganske rigtigt. Med mindre man har en af de meget få sygdomme, som gør det muligt at få udskrevet denne medicin så kan man nemlig ikke få den. Der er visse patienter med sklerose, som godt kan få denne type af medicin på recept, men det er ikke alle og enhver, som blot går rundt med lidt ubehag i kroppen eller generelle smerter.

Mange vil undre sig over, at der ikke er noget godkendt lægemiddel med CBD endnu. Det er der en god og lidt overraskende grund til. Der er nemlig ingen virksomhed, der endnu har ansøgt om at få godkendt sådan et præparat. Og det er klart, at hvis ingen ansøger om det, så bliver det ikke udviklet. En af grundene til, at ingen virksomhed har ansøgt om det kan være, at de skal give mange beviser for, at det virker. For læger er naturligvis ikke interesserede i at give præparater, som enten ikke har nogen virkning eller som i værste fald kan være farlige. Men her er der dog også en stor ulempe. For det er kun i få år, at man er begyndt at eksperimentere med brugen af cannabisolie og derfor er der endnu ikke så mange undersøgelser. Derfor er der ingen virksomheder, der kan komme med tilstrækkelige undersøgelser og beviser for virkningen. Det vil dog formentligt snart ske.

På et tidspunkt bliver cannabisolie godkendt

Uanset om man er læge, alternativ behandler eller patient kan man formentligt blive enige om, at cannabisolie formentligt snart bliver godkendt. Det er nemlig et præparat, som de fleste mener virker og derfor vil der nok være tilstrækkeligt evidens til, at det ender med at blive godkendt. Læs mere om emnet på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *