De fedeste fitness trends i 2018

Hvis du ønsker at være med på moden hvad angår træning og bare fitness generelt, så er du havnet det helt rigtige sted. I fitnessverdenen er der utrolig mange trends der kommer og går, hvilket betyder at det kan være svært at danne et overblik over hvilke der er ”in”.

Fitness

HIIT træning

  • HIIT (High Intensity Interval Training) er blevet populært med tiden og er en trends om i dén grad vil tage 2018 med storm. HIIT træning går ud på at du virkelig presser dig selv til det ypperste, hvor sveden i et højt tempo, drypper af dig.

Teknologisk support

  • Du er nu nærmest retro i et fitnesscenter hvis den eneste teknologi du bruger, er dit headset med noget musik. Der findes i dag så mange gadgets og apps som du kan bruge til at forbedre dig selv i din træning. Et træningsur er nærmest integreret på de fitnessmennesker der er ”up to date”.

Træning med kropsvægt

  • Fitnessindustrien startede med at vokse fordi folk ville se ud som Arnold Schwarzenegger, men det er som om at det hele har ændret sig. Nu vil de fleste gerne være mestre med deres egen krop, til eksempelvis kropshævninger og armbøjninger.

Yoga

  • Ja, den er god nok. Yogahold på landsplan er en efterspurgt vare, og det er der ikke noget at sige til. De fleste mennesker undervurderer yoga lige indtil de har prøvet det, for herefter bliver det nærmest essentielt i den ugentlige rutine.

En personlig træner

  • Aldrig har det været så godt et tidspunkt at være en personlig træner, som nu. Ligesom med yoga, er det som om at det er gået op for folk, hvor effektivt det i virkeligheden er. Både med yoga og med en personlig træner. Det er sundt at se på sin krop med andre øjne, en ens selv. Og så er det en rigtig god støtte til at presse dig og opnå resultater.

Funktionel træning

  • Det er en trend at gøre fitness til hverdag. At løfte indkøbsposerne og lave ”shrugs” på vej ind ad døren, tage trapperne og presse læggene på vej op, eller løfte en taske for din bicep’s skyld.

2 thoughts on “De fedeste fitness trends i 2018

  1. Godt nok dyrker jeg ikke fitness, men løber en del. Er helt enig ift. “teknologisk support” er selv utrolig glad for mit Apple Watch, som kan vise forskellige data når jeg laver, og hjælpe mig til at sætte mål for min løbetræning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *