Voksne kvinder vælger Masai dametøj

dametoej-til-voksneMasai dametøj, bedre kendt som Masai Clothing Company blev grundlagt i 1992 af de to søskende Nina Rye og Hans Rye, og har hovedsæde i København. Igennem årene har firmaet klaret sig godt, og i dag sælges deres tøj i mere end 1300 uafhængige detailbutikker og stormagasiner i 25 forskellige lande. I Danmark kan man finde Masai dametøj i 13 butikker, samt i en række webshops som f.eks. Busted.

Masai dametøj til kvinder der elsker farver

Mærket henvender sig til den “voksne” kvinde, og i modsætning til mange andre mærker kan man i Masai dametøj ikke finde stramme jeans og ubehageligt tætsiddende toppe. Derimod er tøjet afslappende, rummeligt og egnet til lag på lag. Der er masser af farver og glade mønstre, og der gøres også lystigt brug af print. Materialerne er lette men af en høj kvalitet, som gør at man vil kunne få glæde af tøjet langt ud i fremtiden. Er man en kvinde der normalt bruger plus size, så vil Masai dametøj falde i god smag, da det er velegnet til plus size kvinder. Generelt henvender tøjet sig til de mindre kvinder, og dem med lidt flere kurver, der kan have svært ved at passe ind i en normal størrelse 36-42, som ofte er meget standardiserede størrelser. Her er det kun fantasien der sætter grænser, og en af de mange fordele er at man kan sætte tingene sammen på kryds og tværs, f.eks. tørklæder med en fed vest eller en ensfarvet top med et par farverige bukser.

Selvbevidst og moderne kvinde: Masai dametøj

Der er ingen tvivl om, at tøjet er perfekt for den voksne kvinde, der gerne vil være feminin på en afslappet måde, og som er vild med lag-på-lag effekten. Stilen er personlig, og man har altså mulighed for at skille sig en smule ud fra mængden med Masai dametøj, og give ens garderobe et unikt præg. Der er mange spændende og varierede silhuetter og stilarter, der giver dette ekstra pift til ens garderobe. En anden fordel er at man kan bruge tøjet til hverdag og til fest, både om vinteren og om sommeren, f.eks. kan den samme kjole bruges til en dag på jobbet med et par jeans eller leggings under og et par lange støvler, evt. med en smart jakke over, men om aftenen kan den piftes op med nogle store smykker og et par fine stilletter, der giver den et helt andet udtryk. Det gode er dog at der stadig er masser af plads og luft, så man aldrig vil skulle tænke over om den irriterende delle stikker frem, og at man bare kan hygge sig og have det sjovt uden disse bekymringer. Desuden er Masai dametøj inspireret af Afrika, som navnet indikerer, med stor succes. Man har nemlig Afrikas varme, kropslighed og smukke mønstre, samtidig med at tøjet er stilrigt og elegant. Ens tanker bliver ledt væk fra det kolde nord, med de nogle gange meget lige linjer og skarpe kanter, og i stedet kan man lade fantasien løbe løbsk med associationer til Afrikas vilde dyr, varme sand, krydderier og bagende sol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *