Valg af støvsuger til husdyr

Mange husdyr fælder. Hunde, katte, kaniner og andre dyr kaster om sig med pels og hår, når de går rundt i hjemmet til daglig. Dette er et problem for mange dyreejere – og sikkert også for dig.

Du kan dog hurtigt og nemt komme fælderiet og de mange små dyrehår til livs med en korrekt støvsuger til husdyr.

Du kan nemlig anskaffe dig en støvsuger, som ud over at kunne bruges til almindelig støvsugning, også egner sig særdeles godt til at opsuge dyrehår.

Herunder får du en række nyttige informationer om valg af støvsuger til husdyr, og du kan læse mere om nogle af fordelene ved denne type ”suger”.

Et godt råd: BedreBoligliv.dk har skrevet en artikel om nogle af de bedste støvsugere til husdyr

Vær opmærksom på udstyret

Når du skal have dig en spritny støvsuger, så bør du holde øje med en række faktorer. I mange tilfælde fungerer de fleste støvsugere med ekstra stærk sugeevne og evt. en turbobørste ekstremt godt til at støvsuge hundehår, kattehår osv.

Du kan også holde øje med andre specifikationer, som du normalt vis ville kigge efter, når du vælger ny støvsuger:

  • Energiklasse – Energiklassen på din støvsuger angiver, hvor energivenlig og strømbesparende, støvsugeren er under brug.
  • Motoreffekt – Der er forskel på en støvsuger på 600, 800 eller 1.200 watt. Jo højere watt, desto større sugeevne har støvsugeren. Dette er ekstra godt til at fange alle de små, irriterende dyrehår.
  • Lydniveau – Lydniveauet måles i dB (decibel), og det giver dig en idé om, hvor meget støvsugeren larmer, når du bruger den. Det kan være en god idé at vælge en støvsuger med et lavt lydniveau, så du f.eks. ikke generer dine dyr for meget. Husk dog stadig at vælge en, som har en høj nok sugeevne til, at du kan få alle hårene op.

Derfor skal du vælge en støvsuger til husdyr frem for en almindelig støvsuger

Den allerbedste grund til, at du bør vælge en støvsuger til husdyr frem for en almindelig støvsuger, er, at den faktisk sjældent vil koste mere end en helt almindelig en af slagsen.

Du får altså typisk en all-around god støvsuger, som både kan bruges til almindelig støvsugning, men som samtidig fungerer ekstra godt til at fange alle de små dyrehår – vel at mærke uden at du skal betale ekstra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *