Sushi er blevet mainstream

Da sushi kom til landet for mange år siden, regnede de fleste danskere det for en meget eksotisk og anderledes spise. Mange værgede sig ved tanken om både at skulle spise med pinde og sætte tænderne i rå fisk og kolde ris. Nej, det lød bare for mærkeligt og fremmed. Sushi har dog alligevel støt gået sin sejrsgang og i dag har næsten alle danskere spist sushi masser af gange og det er blevet en super populært. Sushi er blevet mainstream, ment på en positiv måde. De små delikate bidder er allemands eje og mange er da også begyndt selv at fremstille deres egen sushi hjemme ved køkkenbordet. Frikadellen er stadig ikke blevet væltet af tronen og forsvundet helt, men sushi er kommet for at blive og har for længst givet andre måltider baghjulet.

sushi

Er Sushi ikke kun for de smarte?

Ovenstående spørgsmål stilles tit af folk der endnu ikke har forsøgt sig med den dejlige, sunde og meget nærende spise, der faktisk har en bred appel i alle samfundslag og aldersgrupper. Sushi spises lige så meget i Middelfart, som i hovedstaden og man kan bestemt ikke påstå, at det kun er bestemte typer mennesker, der gerne sætter tænderne i det.

Som før nævnt, er mange selv begyndt at eksperimentere med fremstillingen af sushi. Det kræver kun udstyr som kan købes i alle supermarkeder og så lidt øvelse, til man får opbygget det rette håndelag. Flertallet køber sushi som take away, et godt alternativ til pizza, når det skal gå lidt stærkt. Sushi ud af huset, kan også købes i Middelfart og resten af provinsen og tages med hjem til spisebordet. Nem gæstemad til en godt middagsselskab og sund familiemad i en kaotisk hverdag.

Der findes også rigtige sushi restauranter, en del er med menukort og fungerer præcis som alle andre restauranter. Man bestiller bord, møder op og sætter sig ned og bliver forkælet af en venlig tjener. Andre sushi restauranter, er lidt skægge, her kører forskellige stykker forbi bordet på et bånd og så rækker man simpelthen ud efter det man gerne vil have.

Spring ud i det!

Har du stadig din tvivl omkring sushi er noget for dig, så tag chancen og prøv. Så mange mennesker kan ikke tage fejl og mon ikke dine smagsløg også gerne vil udfordres lidt?

Har du en barriere med at spise med pinde, så smager sushi præcis lige så godt, hvis du bare bruger en helt almindelig gaffel. Køb en lille æske sushi med hjem, men aldrig den slags der ligger i supermarkedets køledisk. Vent med at gå på restaurant, til du har prøvesmagt og fundet ud af, at det faktisk er meget lækker mad.

Rigtig sushi er helt frisk og smager også sådan. De små stykker dyppes i soya, hvor der blandes en stærk wasabi pasta i, hold lidt igen, hvis det er første gang, for den er som regel virkelig stærk. Ind i mellem bidderne kan du hapse lidt af den syltede ingefær, der følger med. God fornøjelse!

Kunne du tænke dig et lækkert måltid Sushi i Middelfart? Hvis ja, så er denne side lige hvad du leder efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *