En spirituel bedemand hjælper dig med begravelsen

Tiden umiddelbart efter man har mistet en kær, som kunne være et familiemedlem eller en ven er svær og man bør derfor kontakte en bedemand, som man mener at kunne stole på.

En spirituel bedemand er din ven efter livets ophør

lysNår livet ophører og endnu en sjæl må forlade denne jord er der altid nogle pårørende tilbage som står tilbage med en stor sorg. I en sådan situation kontakter man ofte en bedemand og der er en lang række administrative ting man skal tage sig af når en person dør. Men disse administrative ting kan spirituelle bedemand dog tage sig af for dig. Alt der har med kisten at gøre, og ting med selve kapellet eller kirken og den efterfølgende ceremoni kan den spirituelle bedemand tage sig af. Også transport af kisten kan en bedemand tage sig af. Generelt bør man vælge en bedemand med hjertet. Så hvis du besøger en spirituel bedemand og kan mærke, at I klikker og han hun forstår dig som du ønsker, så er det bare med at slå til og lade hende hjælpe dig i dette øjeblik hvor tiden ikke er så sjov. For alle har ret og bør få en god begravelse og her er en spirituel bedemand især god. For de kan lidt mere end bare, at give en god begravelse. De kan sørge for, at lave en begravelse hvor hjertet er med hele vejen og det kan være en stor og dejlig ting for de pårørende. Så vælg en bedemand, der kan sit kram.

Lad din spirituelle bedemand hjælpe dig videre

mange pårørende til en person, der er gået bort oplever, at det kan være svært at håndtere sorgen. Måske kan andre personer ikke helt sætte sig ind i den sorg man føler og det kan være frustrerende. Da netop denne situation er hverdag for en bedemand, vil hun forstå dig og kunne rådgive dig og sige hvor du bør søge hjælp. Din spirituelle bedemand kan finde et helt specifikt sted til dig hvor du kan gå hen og møde andre der er i samme situation. Hun har nemlig et helt netværk af andre pårørende til døde, som sammen kan være en støtte og give hinanden spirituel energi. Det du kan gøre er, at bede den spirituelle bedemand om at tage med første gang du skal til terapi for at få det startet på en god måde. Din spirituelle bedemand vil helt sikkert også være i stand til at skabe en kontakt til andre pårørende som du skal kan kommunikere med og give råd og få råd. For det meste er en spirituel bedemand nemlig din ven i mange uger og du skal snakke meget med vedkommende. Så det skal jo være en person du føler, at du kan åbne op for, som du vælger som din spirituelle bedemand. Kemien er super vigtig, og måske faktisk det aller vigtigste når det kommer til forholdet mellem dig og den spirituelle bedemand.

Du kan læse mere på spirituellebedemaend.dk, hvis du også overvejer en spirituel bedemand til begravelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *