Silkeblomster i mange farver skal fylde konfirmationen

Når man endnu ikke er så gammel, så skal der ikke meget til før man får nogle stærke følelser. I takt med, at man bliver ældre, skal der mere og mere til for, at man reagerer på noget. Dette skylde, at man lærer, hvordan man håndterer situationer, og derudover fordi man har prøvet ting, der var langt hårdere følelsesmæssigt. Som et lille barn vil man blive ked af det over ting, der virker fuldstændig ligegyldige, dog vil man lynhurtigt lære, at disse ting muligvis ikke er så slemme igen. Når man fylder de 10 år, vil selv de mindste problemer med veninderne virke som verdens undergang, og en fjer bliver hurtigt til ti høns. Mange unge piger oplever søvnløshed, fordi de holder sig vågen over selv de allermindste ting. Når man så er kommer i konfirmations alderen, så vil det være den anden vej rundt. Dette vil være den største dag i denne piges liv, fordi hun aldrig har oplevet noget større. Der bliver gjort mere og mere ud af konfirmationer. Det er nærmest voldsommere end de fleste bryllupper. Det er især pigerne, men også drengene kan være slemme. Man skal hentes i en særlig bil eller helikopter, der skal være inviteret flere 100 mennesker, og så skal man have den dyreste kjole fra brudekjole butikken, samt det første par høje sko, som man nogensinde kommer til at eje. Derudover skal der være så meget farve koordinering, at der ingen tvivl skal være om, at det er en konfirmation. Der skal være silkeblomster, og disse skal matche til dug, servietter, og kjolen. Til tider bliver der matchet så voldsom til disse fester, at man nærmest bliver helt blændet. Det skal selvfølgelig også matche mors kjole og fars slips, så hele familien pludselig passer sammen. Man skal have taget flotte familie billede, der skal printes og gives til hele familien i julegave.

Lad konfirmanden bestemme farven på silkeblomster

kunstig blomstDer er kommet en tendens til, at det ikke længere er konfirmanden, der får lov til at bestemme, hvordan festen skal udfolde. Derimod har moren en hel masse at skulle have sagt, hvilke til tider resulterer i, at konfirmanden får et distanceret forhold til konfirmationen. Der er ingen tvivl om, at forældrene må have noget at skulle have sagt, for det er trods alt dem der betaler, og man skal ikke lade en 13-årig pige bestemme alt. Dog kan konfirmanden sagtens være med til at bestemme farven på silkeblomster, og hvordan invitationerne skal se ud. Der skal ikke meget til for, at man føler sig som en del af med planlæggeren.

Køb silkeblomster i god tid

Man er nødt til at være tidligt ude, hvis man skal have alt det, som man ønsker sig. Der er utrolig efterspørgsel i løbet af foråret på konfirmations ting. Hvert år er det noget nyt, der trender, og dette vil være solgt lynhurtigt. Der skal man være tidligt ude, hvis man skal have den rigtige farve silkeblomster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *