Se film og surf på nettet med et netværkskabel til dit TV

Utrolig mange danskere har inden for de seneste år investeret i et såkaldt smart-TV, som kan forbinde sig selv til internettet. Det betyder bl.a., at man kan benytte sig af diverse streamingtjenester og endda surfe rundt på nettet og læse nyhederne, hvis det er det man gerne vil. Internettet er altså langsomt ved at bevæge sig over på fjernsynet, så man slet ikke behøver at bruge sin computer til mange af de ting, som man før valgte at bruge den til. Der dog opstået et problem, hvor folk ikke helt kan benytte fjernsynet som de gerne vil have, da forbindelsen ikke altid er så perfekt, så den kan måske ikke streame filmen i højeste kvalitet eller tager lang tid om at indlæse en hjemmeside.

blåt kabel

Hvorfor er et netværkskabel bedre?

Hvis du også har oplevet, at du ikke kan se den film du gerne vil se, fordi internettet ikke vil lade dig gøre det, så er der som regel ikke noget galt med din internetudbyder, men det er oftest noget med signalet i stedet. Mange af disse TV bruger nemlig en trådløs forbindelse og der er ikke altid den største antenne i sådan et TV, så det kan i nogle tilfælde godt være en ret dårlig forbindelse. Der er nemlig meget kamp om pladsen på de trådløse frekvenser, da næsten alt er trådløst efterhånden og det gør signalet ustabilt. Hvis du gerne vil have et stabilt signal, så kan du i stedet vælge at benytte dig af et netværkskabel. Her får du nemlig et 100% stabilt signal, da det ikke bliver påvirket af andre ting og derfor ikke bliver forstyrret og sender et fuldstændig rent signal. Så kan du se alle de film du gerne vil i den højeste opløsning.

Få et netværkskabel i rette længde

Når man så skal købe et netværkskabel, så er der dog lige nogle ting du skal tænke på. Når det er til fjernsynet, så skal man overveje hvor fjernsynet står (f.eks. i stuen eller oppe på et børneværelse) og hvor selve routeren sidder, som forbindelsen skal komme fra. Det er nemlig vigtigt, at man får et netværkskabel der har den helt rette længde, så det kan nå hele vejen ind til dit TV. Et kabel er jo af sagens natur ikke trådløst, så det kræver altså, at du sætter det i fjernsynet, hvis det skal fungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *