Sådan samler du vildmarksbade

Når du modtager dit nye vildmarksbad, er det usamlet. Men heldigvis er det ikke svært at forvandle de mange træstykker til et forrygende flot vildmarksbad, der kan være til glæde og fornøjelse hele året rundt.

Det første, du skal gøre, når du modtager dit nye vildmarksbad er at finde den helt rigtige placering til det. Vælg et sted, hvor underlaget er fast, jævnt og lige, og gerne et sted hvor omgivelserne er smukke og behagelige at kigge på. På den måde får du mest ud af at vildmarksbade – men først skal det udendørs badekar samles.

Som regel er der nogle lægter under bunden af karet, der sikrer, at der altid kan komme luft til bunden. På den måde undgår man råd og svamp. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke placerer vildmarksbadet et sted, hvor disse lægter kan synke ned i underlaget.

Følg vejledningen – så er du snart klar til at vildmarksbade

Når du har fundet det helt rigtige sted, så pak alle delene ud, så alt er klar. Find samlevejledningen og gå så i gang. Som oftest kan det være en fordel, hvis man er flere til at løse opgaven, men gå altid frem efter vejledningen, så tingene bliver gjort i den rigtige rækkefølge.

Det er især vigtigt, at I følger producentens anvisninger for, hvor tøndebåndene skal placeres. Mål meget gerne efter og sørg for, at de sidder præcis, hvor de skal, så undgår I irriterende problemer med et utæt vildmarksbad.

Det første, der skal samles er bunden. Den leveres typisk i to dele, der blot skal skubbes sammen og bankes helt på plads med en gummihammer. Derefter skal stavene monteres i de udskæringer, der er lavet i bunden. Det plejer at gå ganske let, især hvis man bruger en gummihammer til at slå stavene helt på plads.

Stavene står på dette tidspunkt løst mod hinanden i toppen, men det ændrer sig, når tøndebåndene monteres.

Den sidste stav kan være lidt sværere at få på plads. Hvis der opstår problemer, så slå den let ned fra toppen, til enden af staven når bunden. Hvis pladsen er for trang, kan man slå de øvrige stave en anelse ud fra bunden, indtil den sidste stav er helt på plads.

Nu kan tøndebåndene monteres. Bøj tøndebåndet rundt og vildmarksbadet indtil enderne mødes, og skru dem så sammen. Start med det nederste tøndebånd og arbejd jer opefter indtil alle tre tøndebånd er korrekt monteret.

Du kan læse meget mere om vildmarksbade hos PoolWorld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *