Pillefyr er kommet for at blive

Når man snakker om varmeanlæg, så er pillefyr noget af det man kommer længst med i Vejen, i forhold til selvregulering af varme, og kontrol over din varme. Der findes utallige andre fyr, nogle kører med olie, andre med noget helt andet, og de har hver især deres fordele. Det gode ved et sådant fyr er, at der forurener langt mindre end et oliefyr gør, og derfor ses det som en super god opfindelse.

Et pillefyr holder i længden

piller til pillefyrHvad end du blot er på udkig efter et nyt fyr, eller står og skal have lavet en større renovering, kan du med fordel vende dig mod et sådant fyr. En af de mange fordele ved denne slags varme, er den store pengebesparelse man kan opnå. Nogle forhandlere hæver, at kan spare mellem 8.000 og 21.000kr, alt efter hvad man før i tiden har haft. Der findes også forhandlere, som er villige til at lave udregninger som viser dig besparelserne, så du kan se, hvornår du har tjent de omkostninger hjem som fyret har kostet dig. Omkostningerne som medfølger et nyt fyr, kan i nogle tilfælde tjenes forholdsvist hurtigt hjem, men som de fleste andre ting, hænger kvaliteten sammen med prisen. Man får hvad man betaler for, og som tommelfingerregel bør man ikke købe en model som allerede er brugt, da der i 2013 blev lavet nye krav til fyret. Kravene gør også, at fyret er mere økonomisk i brug, så derfor er det en god ide at købe et nyt. Der er ofte gode tilbud på et sådant fyr, og derfor bør du holde et vågent øje ved forskellige forhandlere, og ikke bare fra den ene dag til den anden bestemme dig for at købe et, men undersøg priserne hos forskellige leverandører.

Før du køber et pillefyr

Når du skal have en ny måde at bringe varme ind i dit hus, bør du overveje om et sådant fyr er noget for dig. Der bør du søge hjælp hos fagfolk, som kan give dig den bedste rådgivning. Ud over dette, kan du forhøre dig ved dine bekendte, der også har en hvis viden omkring dette emne. Når du har beskrevet dine krav for en fagmand, kan han hjælpe med den bedste løsning. Et pillefyr kaldes også et træpillefyr, og det gør det, da man bruger træ til at fyre med. Disse piller er lavet af savsmuld, som er presset hårdt sammen. Det sker ude på såkaldte træpillefabrikker blandt andet i Billund, hvor der produceres piller i massevis til forbrugerne. En anden god ting der er ved et sådant fyr, er at det renses automatisk. Du bør heller ikke være bange for miljøet, for den i periode hvor træerne vokser, før de bliver til piller, fjerner de lige så meget CO2 som de bruger, når de brændes af igen i dit fyr. Det er også derfor man slipper for at betale CO2 afgift, når man har et sådant fyr.

Vi anbefaler dette firma hvis du skulle vælge at købe et pillefyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *