Opgrader dit USB modem til den nyeste model

Er du en af dem der fik et USB modem da det begyndte at blive udbredt i omkring 2009 og synes ikke det virker ret godt længere? Et moderne 3g netværk har downloade hastigheder de fleste steder på mindst 10 mbit og uploade på mindst 2 mbit. Tilbage i 2009 så var det ikke unormalt, man maks kunne downloade med 3 til 5 mbit og uploade med 0,5 mbit. De USB modem der blev solgt sammen med mobilt bredbånd kunne også maks downloade med 5 mbit og uploade med 1 mbit.

Vi er blevet vant til højere hastigheder

Nu om dage kan vi ikke holde så lave hastigheder ud og vi kan knap nok se en film, med så lave hastigheder, men desværre har mange en del gamle USB modem liggende, der slet ikke kan udnytte de ny hastigheder et 3g net i dag tilbyder. Desuden tilbage i 2009 kostede et af de bedste USB modem 999 kr. og i dag kan du købe et super moderne 4g modem for 500 kr. Så på den front er der sker virkelig meget og priserne falder stadig. De sidste 5 år, er størrelsen på 4g modem også blevet væsentlig mindre, da det i starten var noget stor, fyldte en del og var en del kluntet at have med, at gøre.

Der sker mere på USB modem fronten

Med tiden vil priserne falde endnu mere og hastighederne man kan bruge sit USB modem ved, vil stige rigtig meget. Størrelsen på selve enheden formindskes også og vil fylde minde og mindre. Desuden falder strømforbruget også og antennerne USB modem bliver også bedre. Skifter man sin model fra 2009 ud med en fra 2015, vil man med det samme mærke en kæmpe forskel. Er det USB modem du har fra 2012 og køber en ny allerede, vil du også opleve en mærkbar forskel. Faktisk kan det sagtens betale sig, at skifte sit 2 til 3 år gamle USB modem ud med en ny, da der er sket meget, selv om der blot er går 2 til 3 år. Men en pris på 200 til 300 kr. og op efter, er udgiften ved, at købe en ny relativ begrænset og noget alle burde havde råd til, at købe. Den forskel du vil opleve med en opdateret version af USB modem er oplevelsen værd og du vil elske du har gjort det og brugt penge på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *