Ondt i min skulder når jeg smasher med min badmintonketcher???

Jeg er motionist spiller og jeg spiller hovedsageligt double med 3 andre. Jeg smasher rigtig meget når jeg spiller fordi jeg ikke er så god til de fine slag.

For en måned siden købte jeg mig en ny badmintonketcher fra Yonex, den er ret tung og derfor tænkte jeg at så ville jeg jo kunne smashe endnu hårdere end normalt, for det reklamerer de med. Hvad jeg ikke lige har tænkt over er at jeg har lidt dårlig skulder og efter 3-4 træninger med min nye ketcher har jeg rigtig ondt hver gang jeg smasher, jeg har prøvet forskellige skulderstøtte og er blevet tapet lidt ind, men det virker ikke. Men jeg er så ivrig efter at spille så jeg bliver ved med at spille og det bliver værre og værre.

Jeg beslutter at klippe min badmintonketcher op, for måske er strengene for hårde. Jeg får min badmintonketcher strenget op med 9 kg. Det hjælper lidt på min skulder når jeg spiller, men ondt gør det stadigvæk. En dag prøver jeg at bytte ketcher med min doublemakker. Han har lige købt den letteste fra Yonex, der er meget hovedlet men er faktisk en fin badmintonketcher, og når jeg smasher gør det ikke så ondt i min skulder, men jeg smasher jo heller ikke så hårdt som før.

Jeg tænker at jeg måske lige skal vænne mig til ikke at kunne smashe lige så hårdt som normalt, for jeg er den der smasher hårdest på banen. Men det irriterer mig, hvorfor smasher de andre nu hårdere end mig. Jeg henvender mig til min ketcherspecialist Jonas fra Badmintonketcher.dk hvor jeg shoppede min tunge badmintonketcher, jeg ringer og spørger hvorfor jeg kan få så ondt i min skulder når de andre ikke gør det? Jonas’ svar er at nogle ikke er bygget til sådan en tung ketcher, og derfor ville han anbefale mig at købe en ny ketcher. Men jeg ved jo ingenting om hvilken ketcher jeg skal købe fortæller jeg Jonas, men Jonas siger at det ved han jo og han vil selvfølgelig gerne hjælpe mig, han skulle bare bruge mine krav til en ketcher jeg ville have. Og det er jo at den skal smashe hårdt men samtidig ikke være for tung. Jonas finder en badmintonketcher til mig og samtidig en rigtig god pris. Alt i alt en skøn handel med badmintonketcher.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *