Mallorca – et sted for hele familien

Der er ingen tvivl om, at Mallorca er den mest populære ø i Middelhavet. Mallorca er et paradis, der byder på alt lige fra maleriske badebugter og charmerende landsbyer til fascinerende natur og pulserende storbyer. Det er – med andre ord – en ø, der byder på en lang række spændende oplevelser for hele familien.

På den sydøstlige del af Mallorca finder du blandt andet en spændende by med pittoreske badebugter, der hedder Cala d’Or. Her finder du en lang række små, maleriske strande, der er fyldt med det fineste, hvide sand, der gemmer sig inderst inde i bugter, der er omkranset af stejle, men dog smukke klipper. Der er tale om en særdeles charmerende og livlig by, der emmer en lang række små gader, butikker og ligeledes også et væld af fiske- og skaldyrsrestauranter, der er placeret ved den hyggelige marina.

Palmanova er også en af de mest populære feriebyer på Mallorca. Denne by befinder sig lige i nærheden af Palmabugten – her er der både kort til strand og andre bekvemmeligheder. Du finder derfor ikke blot finkornede sandstrande, men også en hyggelig havnepromenade. Man kan nærmest sige, at Palmanova er blevet smeltet sammen med Torrenova og Magaluf til at være ét ferieområde med tiden, hvorfor det i dag også anses for at være Mallorcas forlystelses- og turistmetropol. Nattelivet i disse byer er desuden også meget livligt i højsæsonen, hvorfor der er rigtig mange danske unge, der også tager turen til ét af disse områder.

Find flybilletterne til Mallorca billigst hos Rejsepriser.

Børnevenlige strande i massevis

Alcudia og Playa de Muro er at finde på den nordlige kyst på Mallorca, og dette område er kåret som det absolutte favoritsted for børnefamilier, da det byder på en fantastisk sandstrand, der strækker sig over en længde på hele 15 kilometer. Der er skønne omgivelser, der er rigtig mange forskellige aktiviteter og det mest ligger i gåafstand, hvorfor det er nemt at komme rundt. Det er dog ikke kun de strandlige aktiviteter, der er spændende ved Alcudia og Playa de Muro, for det er også den gamle og charmerende by, der i sin tid blev grundlagt af romerne.

Hvis I har gået og leget med tanken om, hvorvidt Mallorca ville være et sted for jer, at holde sommerferie, så er der ingen tvivl om, at det er dét – uanset om I er en børnefamilie, to vennepar eller et kærestepar, der skal afsted. Det handler bare om, at få købt flybilletterne til Mallorca og komme afsted, for I kommer til at fortryde, hvis ikke I gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *