Kom ovenpå igen efter et dødsfald i Vemb

Hvis du står og har mistet en person, du virkelig holdte af for nyligt, så er det virkelig hårdt, og der er ikke noget, der vil kunne gøre det godt igen. Lige meget hvad folk siger og gør, så er der ikke noget, der vil hjælpe og fjerne smerten, og det er svært at komme ovenpå igen. Det er nemlig helt op til dig at mærke efter, hvad der måske vil kunne gå hen og fjerne smerten bare en lille smule og gøre dig lidt gladere. Du skal se på de ting, du laver, og så skal du mærke efter, hvad der gør dig glad, og hvad der gør dig mere ked af det, og hvis du gør nogle af de ting, der gør dig ked af det, så skal du måske stoppe op og prøve at lave noget andet. Hvis du finder en ting, der gør dig rigtig glad, så skal du måske prøve at gøre det lidt oftere. Det vil altid være svært, men derfor er det ekstra vigtigt at finde nogle ting, der kan gøre dig glad igen.

Lær at acceptere et dødsfald i Ulfborg

smuk begravelseNår man mister, så står man ofte med et spørgsmål tilbage. Hvorfor lige mig? Hvorfor nu? Det er svært at acceptere et dødsfald, lige meget om det var noget, man havde forventet eller ej. Derfor er det en god idé at tænke over, hvordan du måske kan acceptere det. Om du har brug for at sidde og kigge på billeder af den afdøde, måske skrive historier om den afdøde og jeres minder sammen eller hvad du lige har lyst til. Det er op til dig at finde ud af, hvad du kan gøre for at gøre det nemmere for dig selv og de mennesker, du har omkring dig. Måske er det en god idé at snakke med andre pårørende om, hvad I kan gøre sammen, både for at mindes den afdøde, men også for at komme videre og blive glade igen.

Giv den afdøde den bedste afsked eller et dødsfald

Hvis du lige har mistet, er du nok meget interesseret i at give den afdøde den bedst mulige afsked og afslutning her på jorden. Både for at vise respekt overfor den afdøde, men også for at gøre det nemmere for dig og de andre, som også har mistet. Det er rigtig vigtigt for de pårørende at få den bedste afslutning, så der kan blive sagt farvel på en god måde, og så man kan prøve på at komme videre, dog skal og kommer man aldrig til at glemme den afdøde, men det er muligt at lære at komme videre og leve et liv uden den person, man har mistet. Det kan godt være, at det bestemt ikke er noget, du har lyst til, og at det virker en smule brutalt, men det er altså nødvendigt, for ellers kommer du bare til at gå og være ked af det hele tiden, og det er du nok heller ikke interesseret i.

 

Hvis du har været udsat for et dødsfald, så kan du søge hjælp her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *