KGK ventilatorer

Har du brug en ventilator i professionel kvalitet har KGK et meget stort udvalg og helt sikkert også en til dig.

Ventilatorer til de professionelle

ventilatorerVentilatorer bruges til at transportere luft og sikrer at der er en god luft cirkulation i et rum, hvilket er alfa og omega for et godt indeklima til fordel for dine produkter og dine medarbejdere. Ventilatorer kan også bruges til transportering af kold og varm luft og til fjernelse af lugt i stalde, værksteder og mange andre formål. Den kan også bruges til krævende affugtningsopgaver i forbindelse med eller efter en vandskade efter ildebrand røg udløsning efter en tyveri alarm er blevet udløst til beskyttelse mod støv partikler og farlige gasser og meget andet. Det er kort sagt et universalt værkstøj til arbejdspladsen.

De forskellige ventilatorer kan som sagt bruges til at sikre indeklimaet på kontoret, miljøet på byggepladsen og de kan desuden bruges indenfor skadeservice. At der  er et godt indeklima er meget vigtig for dine medarbejders velbefindende, hvis luften er ren og uden skadelige partikler er dine medarbejdere også mere produktive og en ventilatorer er således en investering der hurtigt er tjent hjem igen.  Desuden har arbejdstilsynet lavet en række retningslinjer for hvordan indeklimaet skal være på en arbejdsplads og der er også en lang række retningslinjer for hvordan forureningen med partikler og støv må være. En ventilatorer kan ligeledes bruges til fotooptagelser, filmoptagelser private boliger og større arrangementer. Vi har den den rette løsning til dig og vores service er helt i top og vores priser er meget konkurrence dygtige og vi garantere dig en god handel ved os hvor vi tager os af dig og dine behov fra start til slut således at du på intet tidspunkt er overladt til dig selv.

Tilbehør til din ventilator

Vi fører kun en slags produkter og det er de bedste ved os og vi har modeller i alle prisklasser.

Hvis du vælger at købe din ventilator hos kgk har vi også en bred vifte af forskellige produkter i for af tilbehør du kan købe med til din ventilator. Hvis du for eksempel arbejder i et lukket rum men stadigvæk har brug for luftventilation kan du købe en støvpose der opfanger små partikler, så som støv of andet forurening der kan skade dine medarbejere. En støvpose til ttv-modeller på 3 m. Eller hvis det er under meget beskidte og støvende forhold kan du få en støvsugerpose der er helt op til 5 meter lang den kan således opfange alt det snavs og støv der måtte være i et rum på den måde er du sikker på at luftkvaliteten hele tiden er i top.

Af andre reservedele kan nævens løse slanger, der kan varier op til 7,6 meter. Derudover er det muligt at få forskellige spændebånd og slange adaptere der kan bruges til at tilslutte de forskellige slanger og filtre til din ventilatorer. Med en fordeler kan du tilslutte flere forskellige slanger til en ventilatorer og derved kan du få maksimalt ud af din ventilator.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *