iPhone 6 er alle pengene værd

iPhone 6 er én af de dyreste smartphones på markedet – det har der aldrig været nogen tvivl om. Der er dog rigtig mange, der – fejlagtigt – er af den opfattelse, at iPhone 6 slet ikke er pengene værd. Det skal dog understreges allerede nu, at en iPhone er absolut hver en krone værd, som du betaler for den. Det skal selvfølgelig heller ikke være nogen hemmelighed, at det primært er Android-fikserede personer, som gerne ser, at du får så meget hardware for pengene som overhovedet muligt, når du går ud og køber en smartphone, der er af den opfattelse, at det er for mange penge at give for en telefon. Faktum er dog, at en smartphone er meget mere end det hardware, der ligger inde i den – det handler ligesom meget om software, operativsystem og oplevelse, hvor iPhone 6 bestemt befinder sig meget længere fremme end andre smartphones.

Jeg synes en iPhone 6 er for dyr

Hvis du synes en iPhone 6 er for dyr, så er du naturligvis langt fra den eneste, men du kan gå ud og spørge hvem som helst, som allerede har investeret i en 6’er og spørge, hvorvidt han eller hun er tilfreds med sit køb og om vedkommende mener, at det har været alle pengene værd. Du kan være sikker på, at absolut størstedelen af disse personer vil fortælle dig, at de synes deres iPhone 6 eller 6+ er hver en krone værd, som de har givet for den, hvad end det så er 4999 kr. eller det er 7999 kr. Det er naturligvis ikke sikkert, at du er interesseret i at investere hverken 4999 kr. eller 7999 kr. i en smartphone, men hvis du alligevel gerne vil have en iPhone 6, så er der heldigvis en anden måde at erhverve dig en på.

Du kan nemlig vælge at købe den brugt. Langt de fleste vil nu tro, at de skal gå på jagt efter en smartphone på enten DBA.dk, GulOgGratis.dk eller i én af de utallige køb og salg-grupper, du kan finde på Facebook. Det er dog slet ikke det, der er pointen med det. Hvad du derimod skal er at rette dit fokus mod virksomheder som Phonetrade.dk, der har specialiseret sig i at opkøbe brugte telefoner og herunder også iPhone 6, hvorefter de sætter dem fuldstændig i stand. Når dette er gjort, så sælger de dem naturligvis gennem deres webshop med en fortjeneste, men dog ikke en større fortjeneste end, at det stadig er ét af de absolut billigste steder at købe sig en ny iPhone, hvad end du gerne vil have en 6’er eller du sagtens kan nøjes med f.eks. en 5S’er eller måske en endnu ældre version.

Er det sikkert at købe en brugt telefon?

Der er med garanti rigtig mange, der er bange for at købe en brugt telefon, fordi de er bange for at købe en telefon, der måske ser ganske fin ud, men i virkeligheden er tæt på at være defekt indvendigt. Det er også lige netop derfor, at du skal vælge at købe din kommende iPhone 6 hos Phonetrade, da de ikke blot har sat den fuldstændig i stand, har udskiftet alle hardware-dele, der havde behov for udskiftning og samtidig også har sat en helt ny skærm på, så sælger de også alle deres telefoner med hele 24 måneders reklamationsret og ikke nok med det, så får du naturligvis også 14 dages fuld returret, hvilket du bestemt ikke får, hvis du vælger at købe en brugt iPhone 6 på DBA.dk, GulOgGratis.dk eller blot fra en privatperson, der har lavet et opslag på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *