Inspiration til ferierejser

Mangler du inspiration til dine næste ferierejser? Det er altid dejligt at rejse væk i ferien og få nogle nye, gode oplevelser med hjem i rygsækken. Men det er ikke altid at man ved præcis, hvor turen skal gå hen. Nogle mennesker foretrækker at rejse syd på, hvor der altid er dejlig varmt og rig mulighed for sol, strand, pool og badning. Andre foretrækker mere kulturelle oplevelser på en storbyferie, hvor sightseeing, shopping og restaurantbesøg er i centrum. Uanset hvad man er mest til, er der med sikkerhed ferierejser til enhver smag.

Ferierejser med sol, strand og badning

i vandetEr du typen der elsker varme klimaer, sol, badning, pools og strande? Så vil ferierejser syd på nok være noget for dig. Verden er fyldt med destinationer, hvor der er rig mulighed for ren afslapning i solen ved poolen.

Et meget populært feriemål er Grækenland, der med sine mange græske øer tilbyder lidt for enhver smag. Kreta og Rhodos er bare et par af de øer, man kan rejse til, hvor man både kan komme på badeferie, men også har mulighed for sightseeing. Man kan også vælge at tage til fastlandet og opleve Athen, hvis man gerne vil kombinere storbyferie med en ferierejse syd på. Hvis man har svært ved at vælge, kan man også altid vælge en ø-hop ferie, hvor man kan opleve flere af de græske øer på én og samme ferie.

Cypern er også en god destination, når man leder efter steder at tage hen på ferierejser. Cypern er opdelt i en tyrkisk og en græsk del, så man kan selv vælge, hvor man helst vil hen. Cypern har ligesom Grækenland også gode muligheder for solbadning, badning i hav og pool og shopping. Cypern er kendt for deres lækre badevand og strande, som er nogle af de bedste i verden. Så hvis du er vild med strande, er Cypern den perfekte destination.

En anden mulighed er Spanien eller Italien, som også begge tilbyder ferierejser med gode muligheder for badning og solbadning.

Ferierejser til storbyer

Et alternativ til ferierejser med sol, strand og badning er en rejse til en storby. Så hvis du ikke har lyst til at tage på badeferie, er der stadig masser af gode muligheder for ferierejser. USA er et populært rejsemål, når man ikke bare er ude efter sol, badning og strand. Ferierejser til eksempelvis Los Angeles giver dig mulighed for både at komme på storbyferie og stadig befinde dig i et varmt klima med mulighed for badning i pools og på stranden. Los Angeles er desuden fyldt med forlystelses- og temaparker, hvor hele familien er garanteret at have det sjovt. Man kan samtidig også vælge at køre fra by til by i Californien, og på den måde opleve de mange kystbyer. Her vil man også kunne tage til bl.a. Grand Canyon, som med sikkerhed er værd at opleve.

Hvis man hellere vil nøjes med storbyferie, vil New York være det perfekte valg. Her vil der med sikkerhed være rig mulighed for shopping, mange forskellige slags mad man kan prøve, samt kulturelle oplevelser såsom teater, talkshows og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *