Hvilken internetforbindelse er den bedste, hvis man ønsker en stabil og hurtig forbindelse?

Største delen af alle danskere har det man kalder for almindeligt bredbånd, som også er det de fleste kender som XDSL forbindelsen. Med denne forbindelse er der nogle fordele som du ikke ville have hvis du fx valgte en mobil bredbånd forbindelse. Dog er der også nogle fordele ved de andre typer internetforbindelser, som denne ”almindelige” type internet ikke har, men det er dog få.

Fordelene ved det almindelige bredbånd er nok først og fremmest prisen. Denne type forbindelse er typisk billigere, især hvis det bruges regelmæssigt. Har du en mobil forbindelse, så vil du typisk betale mere, og du er samtidig også begrænset til et vist antal Mbit. Udover prisen så er denne type forbindelse og meget stabil, og der er rigtig gode muligheder for internetforbindelse i hele landet. Det er derfor ikke en forbindelse du skal være bange for, du ikke kan tage dig med videre når du måske skal flytte eller lign. Derudover skal du med denne type internet ikke være bange for om forbindelse bliver svækket. Har du den rigtige mængde Mbit. til dit forbrug, så er der ikke noget at være bange for.

Der er dog også nogle forudsete ting som du skal være opmærksom på, med en almindelig fastnet forbindelse. For det første så har denne type forbindelse det der kaldes en minimumshastighed. Det betyder at du som kunde ikke altid kan regne med at få den hastighed som du har betalt for, dog vil minimumsprisen være meget tæt på din købte forbindelse, og det er typisk også kun et bestemt tidspunkt på dagen at forbindelsen kan ligge under din købte forbindelse. Det skyldes at fx om aftenen er der flere som er på nettet, og måske bliver deres internet signal taget fra samme mast som dit, og derfor kan det være lidt ekstra proppet, nogle bestemte tidspunkter af dagen.

Det bedste valg vil dog for rigtig mange være det almindelige bredbånd, da det bare fungere i hele landet, og der sjældent er nogle komplikationer med det. Især hvis du streamer meget film eller musik, bruger Skype eller bare bruger en del tid på din computer.

Hvor hurtigt internet har du så brug for? Langt de fleste har brug for en pakke mellem 10 og 20 Mbit. Det er typisk til hvis du har 2-3 computere på ad gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *