Hulmursisolering hvis du bor i Hørsholm og Brøndby

Har du et hus der ikke holder helt så godt på varmen som andre huse, så kan det nemt være at du bor i et hus der er ret gammelt, og så kan det være du skal gøre noget ved det. Det er ikke i alle tilfælde at der er mulighed for at gøre noget for at gøre det mere energivenligt end det allerede er, men der er i nogle tilfælde, at man kan gøre noget ved det. Har huset vægge der hule, kan det som regel lade sig gøre at man kan fylde noget i væggene, som kan være med til at holde på varmen. Det er som regel ikke så dyrt, og det kommer til at have en effekt på din varmeregning der er så stor, at det kommer til at virke som en fin investering i sidste ende. Det er ikke sikkert at det er nogen fordel for dig at bruge den slags isolering, men det er det alligevel i mange tilfælde med gamle huse. Derfor kan det være en rigtig god ide at få fat i en håndværker, og få ham eller hende ud og kigge på huset og på murene, så de kan finde ud af om der er noget at komme efter, og om du kan få gavn af hulmursisolering. Denne slags håndværkere er ikke noget problem at finde i Hørsholm og Brøndby, og du kan, med en ganske kort søgning på nettet, hurtigt finde frem til en der kan hjælpe dig med det.

hulmur

Hvad blæser man ind?

Det er forskelligt hvad man fylder murene med, og nogle gange kan det lyde helt utroligt, at det virkelig er noget man kan isolere med. En af de ting man kan isolere med er papir, og selvom det ikke lige er hvad man ville tænke først, så er der en enormt god måde at isolere på. Fordi man holder en masse luft stille, så kommer det også til at holde godt på varmen. Der er naturligvis ikke tale om store stakke kopipapir man smider ned i muren, og det ville da heller ikke isolere det store, men der er tale om en masse stumper af papir, der giver en luftig bunke, man så kan fylde i muren.

Kan give en enormt stor fordel for dig

Det at du får et hus der ikke bruger nær så meget varme, giver dig en masse fordele. For det første behøver du ikke lægge så mange penge hver måned, som du ellers normalt har skullet, og derfor vil der være flere penge at gøre med, men for det andet, så kommer det også til at blive nemmere at sælge huset, hvis du skal til det på et tidspunkt. Det er ikke sikkert, at du har tænkt dig at gøre det lige foreløbigt, men alligevel kan det være en god ide at få det gjort, for det er virkelig noget man som køber går efter. Der er ikke plads til huse der fyrer for fulgene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *