Fodbold betting gør EM lidt sjovere

Bolden ruller, og de første hold har allerede udspillet deres rolle ved dette års europamesterskab i Frankrig. Der har som sædvanlig været overraskelser af både den positive og den negative slags, men måske var du én af dem der allerede havde set det komme, da Slutsky og hans russiske mandskab måtte forlade EM med en skuffende sidsteplads i puljen? Måske have du allerede fra start mere tiltro til Bale og resten af de walisiske spillere end de fleste? Så kan dit EM hurtigt blive en tand sjovere. Bruger du din fodboldforstand og mavefornemmelse rigtigt, og har du oddsene på din side, kan gevinsterne snart rulle ind. Med live fodbold betting, kan du sikre at der stadig er noget på spil, selvom de danske drenge aldrig nåede slutrunden.

Spil på det du synes er sjovt

boldEr du typen der satser på den lange bange? Så kan du allerede nu sætte kryds ved din favorit til mesterskabet. Bliver det de franske hjemmebanefavoritter eller de undervurderede italienere? Vinder Spanien sit tredje EM-guld i træk, eller slår de tyske verdensmestre til igen? Bliver i år det år, hvor de engelske spillere endelig lever op til kravet om titler, eller går sejren til en underdog som Belgien eller Kroatien? Buddene er mange, og har du de rigtige kort på hånden, er der mange penge at hente på at spå om fremtiden. Jo længere frem, jo større fortjeneste – men også større risiko. Foretrækker du at spille på det der sker lige om lidt, kan du få masser af live fodbold odds på aftenens kamp – selvom efter kampstart. Og gider du ikke vente til slutfløjtet på gevinsten så spil på pausestillingen eller antal straffespark i første halvleg. Når det gælder online betting, kan du efterhånden spille på hvad som helst. Snart kan du sikkert også spille på hvor mange trøjer Østrigs spillere kan få revet i stykker på en halvleg. Kort sagt, er mulighederne næsten uendelige, så du kan lige så godt spille på de ting, du synes er sjovest. Så sikrer du at din fodboldaften byder på maksimal underholdning hver gang – selv hvis kampen på banen ender i en målfattig affære.

Er din viden blevet lidt rusten?

Er du en af den der kigger på Italiens startopstilling og kun genkender Buffon? Overvejer du hvad der blev af David Villa? Tager du måske endda dig selv i at kende flere trænere end nuværende spillere? Tiderne skifter hurtigt, når det gælder fodbold på højeste plan, og sidste EM’s stjerner er allerede ved at falme. Og selv om du er opdateret på startopstillingerne, kender du så straffesparksskyttens skudmønster eller højrebackens blinde vinkel? Kender du til den lille skade, der sætter stjerneangriberen ud af spil, eller de familieproblemer der forstyrrer midterforsvarerens ellers så sikre spil? I sidste ende er det de små ting, der kan gøre den store forskel. Så sørg for at du har marginalerne på din side. Du behøver dog ikke være opdateret på alle nyheder om spillerne, for at selv få succes med at spille med. Der er nemlig andre har styr på sagerne for dig. Med live, online fodboldtips, kan du selvsikkert læne dig tilbage i sofaen og nyde både kampen på banen og spillet på oddset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *