Elektrikere der forstår nytænkning

Som el firma med placering i Solrød og Køge kan vi tilbyde en række services for dig som kunde. Vi har stor fokus på innovativ tænkning og ligeledes omtanke for det danske miljø. Vi arbejder altid for at finde den bedste løsning for dig, der passer til dit forbrug og behov. Så mangler du vores vejledning inden for blandt andet solcelleanlæg, sikringsprodukter eller belysning, så er vi klar på at rådgive dig bedst muligt. Med henblik på solcelleanlæg servicerer vi både gamle anlæg og installerer nye. Vi kan arbejde på stort set alle tagtyper, og vi tager hele opgaven på os, når vi er afsted. Laver du en investering i denne type anlæg, så får du ikke store besparelser på din el regning, men gør også noget godt for miljøet.

el installation

En elektriker der har styr på sit fag

Vi har kompetencer inden for masser områder i vores fag. Det gælder også når vi arbejder med belysningsteknikker. Belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen er en vigtigt del af hverdagen. Som vi blandt andet også kender det fra den populære lysterapi nu til dags, så kan den rigtige eller forkerte belysning påvirke vores humør i forskellige retninger. Det er derfor vigtigt at du finde en autoriseret elektriker til at installere din belysning i eller omkring ejendommen. Udviklingen af lyskilder de seneste år kan være forvirrende og noget værre rod at finde rundt i. Derfor sætter vi os ind i tingene for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om at vælge det forkerte. Vi nørder vores fag, fordi vi altid interessere os for det sidste nye på markedet, og det er derfor heller ikke noget problem for os, når du spørger os til råds, for vi har styr på det i forvejen.

Som elektriker er vi med til at sikre dig

Vi er med til at sikre dig og din bolig eller erhverv i utrygge situationer. Vi tilbyder blandt andet opsætning og servicering af døradgangskontrolsystemer, så du kan bestemme hvem der har adgang til de forskellige døre i ejendommen. Det kan også være opsætning af alarmanlæg og overvågningssystemer, der blandt andet kan kontrolleres fra din smartphone eller computer i henhold til den nye teknologi, der findes i dag. Det sikre dig en super nem løsning og konstant adgang til dine dataindsamlinger. Samtidig skaber systemerne den tryghed for dig, som du behøver, når du er ude, da det ikke er nødvendigt at bekymre sig om sine ejendele i boligen eller erhvervet. Vi sørger tilmed også for installeringer af brandalarmer, så du igen kan sikre nogen af dine ejendele. Man ved aldrig hvornår uheldet kan være ude, og det er derfor vigtigt, at man hurtigt kan reagere, også selv om man er på farten. Vi som elektrikere vil i hvert fald gerne være med til at sikre dig, og det er derfor vigtigt at du som kunde kan stole på os et hundrede procent. Vi har styr på vores fag, så det kan give dig plads til, at du kun behøver at have styr på dine sager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *