DSG Gear – En god gearkasse

En gearkasse fås i mange forskellige former, størrelser og farver og de bedste gearkasser du overhovedet kan komme i nærheden af er af mærket dsg gear.Du finder mere info om DSG gear her.

Med dsg gear får du en sporty gearkasse

gearMåske kører du rundt i en lidt halv gammel bil, som faktisk hverken er god eller pæn og som heller ikke tiltrækker nogen som helst af det modsatte køn. Dette er en skam da du rent faktisk købte en bil med netop dette formål. Men en dag kører du forbi en bil og ved siden af på fortovet der går nogle unge fyre, som kigger meget på denne bil foran. Først kigger du på bilen og tænker ikke, at der er noget specielt ved den. Men så ser du et kæmpe klistermærke på siden af bilen der hedder dsg gear. Det er lavet i et fedt og ungt design og idet du ser de flotte bogstaver, der staver dsg gear, så kan du godt forstå hvorfor bilen fik opmærksomhed på gaden. For der er slet og ret et eller andet dragende ved dette ord som får dig til at indprente dig navnet. Når du går hjem så slår du telefonbogen op og søger på dsg gear. Du finder det i ordbogen og erfarer, at der er en butik med netop det navn, som ligger lige nede ad gaden. Du forlader derfor din store hytte og tager derned. Men dog uden din bil. Du ser en butik, som hedder dsg gear og genkender straks det flotte design, som du også så på siden af bilen. Du går ind i denne dsg gear butik og siger hej til den venlige medarbejder, der kommer dig i møde.

Du får en fin diskussion med manden fra dsg gear

Han spørger hvad han kan hjælpe dig og du siger ærligt, at du ikke ved det. Du siger, at du blot har hørt om denne butik fordi, at du har set et klistermærke hvor der står dsg gear. Han griner lidt og siger, at det er faktisk sådan de fleste hører om dette sted, netop på grund af dette klistermærke. Han forklarer lidt, at det som faktisk er hvad der står bag dette navn det er, at de sælger dsg gearkasser. Så det er egentligt ikke fordi, at der som sådan findes noget der hedder dsg gear, men det er snarere en forkortelse for dsg gearkasse. Uden at vide hvad der sker siger du, at du ønsker dig sådan en gearkasse. Det er som om, at du har mistet kontrollen over mæglet for du har da aldrig gået rundt og grublet over, at du kunne købe en ny gearkasse. Men der er noget ved dette dsg gear, som bare gør, at du er nødt til at eje sådan en gearkasse. Han viser dig ind i et andet rum og du bliver jævnt overvældet da du ser dig omkring for alle steder er fyldt med dsg gear, eller måske nærmere dsg gearkasser, som du faktisk blev rettet til at sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *