Certifikater i alle brancher

Lige meget hvilken branche du bevæger dig inden for kan du få certifikater, som er en eller anden slags demonstration af, at du har papir på at kunne noget bestemt.

Få certifikater som life coach

lommeregnerMange går rundt med en stor drøm i maven om, at de vil blive life coach eller en eller anden form for coach. Denne drøm kan virke så surrealistisk fordi du har dit job et sted, hvor du administrerer en hjemmeside for valutahandel og online betting. Men du har altid godt kunne lide de bløde værdier og derfor har det der med at snakke med folk altid været noget du har været fascineret af fordi, at folk simpelthen kan sige sådan nogle spændende ting. Men der skal certifikater på bordet før du kan gå rundt og sige, at du er coach. At opnå sådanne certifikater kan tage alt mellem et par timer til et par måneder, alt efter kvaliteten. Men hvis du er ligeglad med kvaliteten kan du få sådanne certifikater meget hurtigt. Du kan faktisk bare gå ind på internettet fra din computer, hvadenten du har en stationær eller en bærbar og herfra kan du begynde online kurser, som garanterer dig for, at du får certifikater på det du kan finde ud af. Så snart du har afsluttet et sådant kursus så er det med at få sig et kontor. Lej et kæmpe kontor og sæt dig godt til rette. Og som en anden amerikansk psykolog så kan du købe nogle guldrammer og indsætte dine certifikater heri. Dernæst skal de naturligvis hænges op, altså rammerne med certifikater, bag dig så det også vil se godt ud på billeder.

Vis dine certifikater til dine klienter

Når så du begynder at få besøgende i din praksis som coach vil mange af dine klienter højst sandsynligt forhøre dig om du nu også er certificeret. Og her behøver du faktisk ikke sige noget, det eneste du kan gøre er nonchelant at dreje hovedet langsomt til højre eller venstre og få klientens syn hen på væggen bag dig hvor der hænger en snes certifikater. At have så mange certifikater må naturligvis betyde, at du kan dit kram og snart kan du have fingrene i din klients hjerne som var det en modellervoksklump der skulle mases og æltes, som du ønsker. Når din familie begynder at spørge ind til den uddannelse i online betting du aldrig fik taget, og den anden uddannelse inden for valutahandel, så kan du så sige, at selvom det så ikke lige lykkedes med de eksamener og de uddannelser så er du nu blevet coach. De vil nok smile lidt og det vil være tydeligt, at de ikke helt tror på det. Men så gør du bare det, at du inviterer dem ned på dit kontor og viser dem alle dine certifikater. Så skal piben nok få en anden lyd og de vil ikke have en eneste snert af tvivl om dine vilde coaching skills. Derimod kan det være, at du i din familie har en lang række nye klienter, der bare venter på at blive vejledt i deres liv og om deres arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *