Brug en hue med refleksgarn når du løber i mørket

Hvis du er typen, der rigtig godt kan lide at tage dig en løbetur, inden du tager på arbejde eller når du kommer hjem fra arbejde, og har fået lidt at spise, så er der ikke nogen tvivl om, at du på nogle tidspunkter af året vil komme til at løbe i mørke og det er der naturligvis en fare forbundet med – og det er du med stor sandsynlighed også godt klar over. Du kan selvfølgelig gøre mange forskellige ting for at gøre dig mere synlig over for de bilister og cyklister, der kommer kørende mod dig, men der er desværre særligt én ting, som er meget overset i denne sammenhæng på trods af, at der er tale om en særdeles effektiv måde at blive set i trafikken. Der er selvfølgelig ikke tale om at du fremadrettet skal løbe med en pandelampe eller lignende, men der er derimod tale om, at du enten bare skal investere i en hue med refleksgarn eller få én, du kender til at strikke en til dig. Der findes rigtig mange forskellige former for refleksgarn, så derfor kan du med garanti også finde noget, der passer til dine krav og til din smag, så du kan få strikket en hue eller købe en hue med refleksgarn, som er lige efter dit hoved. Hvis ikke du kan finde noget passende refleksgarn, så kan du i stedet bruge noget almindelig garn og efterfølgende sy noget reflekstråd i, da det vil have samme effekt, eftersom det er sådan refleksgarn bliver lavet.

Lad refleksen bliver derhjemme

Vi vil selvfølgelig gerne føle os sikre, når vi bevæger os ud i trafikken – særligt hvis du er typen, der er bosat på landet og derfor også kommer til at løbe på veje, hvor der f.eks. ikke er noget fortov eller ikke er nogen cykelsti, som du kan løbe på, så er det meget, meget vigtigt, at du gør alt, du overhovedet kan for at blive mere synlig overfor de andre personer, der færdes i trafikken, så I dermed kan undgå et uheld. Det kan du gøre på mange forskellige måder og én af de mest populære måder er at sætte en refleks i sin løbetrøje, men det kan dog hurtigt komme til at være irriterende for dit løb, hvis du skal have en refleks hængende i din trøje. Der er dog også mange løbetrøjer, der bliver lavet med refleks i, hvilket er en rigtig god idé, men det er dog ikke altid at det er helt nok, hvorfor det faktisk er en rigtig, rigtig god idé at kigge nærmere på at enten købe en hue, der er blevet strikket med refleksgarn, få én, du kender til at gøre det for dig eller selv komme i gang med strikkepindene og garnet, så du kan få dig en lækker hue, der ikke kun holder dig varm, men som samtidig også vil gøre dig langt mere synlig overfor andre personer, der færdes i trafikken, hvad end der er tale om andre løbere eller bilister.

Refleksgarn er løsningen på alle dine problemer

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at en bilist ikke kommer til at overse dig, når du begiver dig ud på din morgenløbetur eller når du runder dagen af med en løbetur, så er det en rigtig god idé at anskaffe dig en hue med refleksgarn, da det lyser rigtig meget op, når bilistens lys falder på dig og det er med til at gøre, at han eller hun ganske enkelt ikke kan overse dig. Du kan dertil vælge at kombinere det med flere reflekser på din trøje el.lign., hvilket blot gør din situation bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *