Brug crowd funding sammen med banken og investorer

Crowd funding er det nye i hele denne fantastiske verden af virksomheder og finansiering. Små virksomheder har som altid svært ved at komme fra jorden, men med crowd funding åbnes der for et utal af muligheder der aldrig har været mulige før. Man hører om spil, film, kartoffelsalat og meget mere der modtager crowd funding og alt i alt så er det ved at stikke af. Det hele bliver crowd fundet og en masse nye idéer ser dagens lys kun på grund af dette. Dog ser mange det som den eneste udvej og det er heldigvis ikke tilfældet. Hvis man kombinerer crowd funding med bank og investor, så kan man om noget nå endnu længere end med kun funding fra sit crowd.

Brug crowd funding i kombinationen med andre midler

Som sagt tidligere, så har denne bølge af crowd funding spredt sig gennem hele verden og det er da også en helt igennem genial idé, der har ført til en masse nye virksomheder. Mange folk glemmer bare, at banken og en god investor stadig kan være en kæmpe hjælp for dit projekt. En typisk fremgangsmetode vil være, at det ofte kan være svært at overbevise banken og investor om, at der er hold i idéen. Derfor går man til crowd funding og får noget feedback fra folk, der gerne vil, at idéen ser dagens lys. Nu har man så noget konkret bevis for, at folk gerne vil bruge penge på ens idé, takket være crowd funding. Nu kan man så gå ned i banken og fortælle at, ”Se! Folk vil gerne købe mit produkt!”. Det gør det en del nemmere at låne penge. Ligeledes vil en investor have meget stor interesse i et produkt der allerede har modtaget en del crowd funding, og så har en solid fanbase, der er villig til at smide penge efter et koncept.

Sådan gavner crowd funding og andre metoder

Grunden til, at mange tror at crowd funding kan stå alene er, at de succeshistorier man hører om i forhold til crowd funding, det er som regel dem der modtager mange penge. Man hører ikke om dem, der modtag 1000 kr. til at bygge en prototype og så fik resten hos en investor. Men de 1000 kr. i crowd funding var altså stadig utrolig vigtige! Uden dem, så var virksomheden nok aldrig blevet til noget. Derfor er det vigtigt, at man husker, at der også er andre metoder til at fremme sin idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *